Website optimalisatie

Weet u hoe uw website of webshop presteert? Hoeveel relevante bezoekers komen er op uw website? Om dit te weten te komen analyseren wij uw website. Een belangrijk element daarin is het meten of en in welke mate een bezoeker aan uw website uiteindelijk een relatie of klant wordt. Welke bezoekers gaan over tot een contact (een lead), een aanvraag of een aanschaf? Wanneer u inzicht heeft in de online prestaties, kunt u inschatten of zoekmachine optimalisatie nodig is en wat u hierin kunt investeren.

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefiniëerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en).

Wat is een QuickScan?
We onderzoeken met een QuickScan uw website op de huidige positie in Google. Daarna leggen wij leggen graag aan de hand van deze QuickScan uit wat er moet gebeuren aan uw website om een hogere positie in Google te behalen. De uitkomst krijgt u gratis van ons in een rapport. Vervolgens ondernemen wij op uw verzoek actie om met de juiste informatie uw website te optimaliseren en deze direct beter vindbaar te maken. Zo genereert u meer bezoekers naar uw website. En daar gaat het om.

Wat zijn de kosten?
Na uw aanmelding ontvangt u een (gratis) QuickScan rapport.  U kunt uw website blijvend laten monitoren voor een klein bedrag per maand. Hiermee vergroot u de traffic naar uw website.

 

Ja, ik wil meer informatie over website optimalisatie

 

Google adviseert: “Als u overweegt een SEO in te huren, kunt u dat het beste zo vroeg mogelijk doen. Een goed moment om dit te doen, is wanneer u een nieuw ontwerp voor uw site overweegt of een nieuwe site wilt beginnen. Op die manier kunnen u en de SEO ervoor zorgen dat uw site zodanig is ontworpen dat deze volledig zoekmachinevriendelijk is. Een goede SEO kan u echter ook helpen een bestaande site te verbeteren.” – Lees hier wat Google daar over zegt

Geld terug verdienen
U hoeft geen kostbare uren te steken in het vindbaar maken van uw bedrijf op internet; u profiteert eenvoudigweg van de hoge vindbaarheid in de zoekmachines. MoreMultiMedia neemt de taak van zoekmachine-optimalisator voor uw bedrijf graag op zich.  Zo verdient u direct al geld. Het gebruik van de juiste zoekwoorden is erg belangrijk. Zoekmachine marketing betekent ook dat uw bedrijf echt gevonden wordt op de juiste zoekwoorden: woorden die potentiële klanten gebruiken wanneer zij naar uw product of dienst zoeken in een zoekmachine.

Het uitzoeken en toepassen van zoekwoorden die veel bezoekers oplevert, doet MoreMultiMedia voor u.